ZABRINJAVAJUĆE

Angelina šokira mršavim izgledom i prstenom na ruci

12.02.2013 u 11:01

Bionic
Reading

Slavna Angelina Jolie nakon gotovo godinu dana prvi put se pojavila na crvenom tepihu. Pažnju svih prisutnih privukla je izraženom mršavošću, a nikome nije promaknuo ni prsten na ruci

Angelinin prsten

I dok se Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Grammy poslužila Angelininim trikom za privlačenje pažnje - u dugoj crnoj haljini izbacivši nogu i prorezom do bedra privukavši poglede svih okupljenih, Angelina se na crvenom tepihu, nakon gotovo godinu dana izbivanja, pojavila u više nego čednom izdanju.

Odjevena prilično klasično, Angelina se na crvenom tepihu prilikom dodjele nagrada za iznimna postignuća Američkog društva snimatelja u Hollywoodu pojavila u sivoj vunenoj koktel-haljini dugih rukava dizajnerskog potpisa Atelier Versace. Iako joj je haljina sezala do koljena, nikome od prisutnih nije promaknula njezina mršava linija. Za dolazak na crveni tepih Angelina je kosu skupila u rep, jednostavno se našminkala, a  mnogi su bili zabrinuti zbog njezina pomalo ispijena izgleda.


Angelina je još jednim detaljem privukla pažnju – prstenom na ruci. Naime, na crvenom tepihu pojavila se s prstenom koji nevjerojatno sliči na vjenčani koji je nosila na lijevom prstenjaku. Njezin odabranik Brad Pitt prošloga travnja zaprosio ju je 16-karatnim dijamantnim prstenom vrijednim pola milijuna dolara koji je posebno dizajnirao samo za nju. Premda je na prvi pogled izgledao kao vjenčani, prsten koji je Angie nosila 'samo' je zaručnički te se sada svi pitaju kada će njih dvoje konačno reći sudbonosno da te nazire li se vjenčanje na horizontu.