OSTVARILA CILJ

Ana Begić pokazala novu liniju

11.02.2013 u 12:18

Bionic
Reading

Ana Begić i Mario Valentić kao promotori zdravog života zabavljali su i savjetovali posjetitelje te demonstrirali vježbe, a sve povodom otvorenja dućana sportske opreme

Povodom otvorenja novog dućana sportske opreme X-plorer u Westgate shopping cityju, za sve posjetitelje centra unutar i izvan dućana organizirane su razne sportske aktivnosti.

Otvorenju su se pridružili i poznata simpatična glumica Ana Begić te promotor zdravog života i sporta, svestrani Mario Valentić.

Ana i Mario animirali su posjetitelje i na taj ih način pokušali potaknuti da čine dobro za sebe i svoja tijela. Vozeći bicikl prepunim Westgate shopping cityjem, glumica u dobroj formi Ana Begić pozivala je posjetitelje da se pridruže sportskim aktivnostima i počnu činiti dobro za svoje tijelo i zdravlje, a zatim je zajedno s njima isprobavala fitnes sprave za vježbanje i bicikle. Mario Valentić našao se u ulozi savjetnika te je odgovarao na pitanja posjetitelja i davao im savjete o zdravoj prehrani i vježbanju.

Ana je tijekom promocije ponosno pokazivala svoju besprijekornu liniju koju je stekla disciplinom, vježbanjem i drugačijim životnim navikama.