Estrada NIJE ODRADIO KAZNU

Chris Brown ponovno na sudu?

Chris Brown Izvor: Sipa Sipa , Autor:KENNELL KRISTA
  • Autor: tportal.hr
  • 6.2.2013 10:58:14
  • 6.2.2013 9:09:45

Tužiteljstvo tvrdi da je Chris Brown lagao o broju sati koje je kao kaznu odradio u društveno korisnom radu i traže od suda da mu ukine uvjetnu kaznu koja mu je dosuđena nakon što je pretukao bivšu djevojku Rihannu

Tužitelji tvrde kako nema vjerodostojnih dokaza da je Chris Brown odslužio kaznu društveno korisnog rada koja mu je dosuđena nakon što je istukao svoju tadašnju djevojku Rihannu, piše Daily Mail. Tada mu je dosuđeno da mora odslužiti 180 dana u društvenom korisnom radu. Navode i nekoliko drugih incidenata koji pokazuju da R&B zvijezda ima problema s kontrolom bijesa.

Državno odvjetništvo okruga Los Angeles podnijelo je prijedlog u utorak u kojem se tvrdi da je Brown bio manjkavo nadziran dok je odrađivao kaznu u Virginiji. Brownov je odvjetnik izjavio kako je tužba neozbiljna i klevetnička te najavio da će tražiti sankcije protiv tužitelja koji pak tvrde da je nadzor nad Brownom bio ekstremno čudan.

Navode da su službenici nadzora u nekim slučajevima provodili prekovremene sate radeći na osiguranju Brownovih koncerata. Pjevač je dio kazne odrađivao služeći kao čistač u dječjem vrtiću koji je i sam polazio kao dijete i u kojem je njegova majka bila direktorica. U centar bi dolazio u društvu majke i zaštitara, ali bez službenika nadzora. U dječji je vrtić dolazio čistiti kad djeca nisu bila u centru.

Istraga također tvrdi da je u vrijeme kad je Brown prijavio da odrađivao kaznu, pjevač bio na privatnom avionu na putu u Cancun.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više