NAKON EMINEMA ALESSANSDRA

Bruno u zlatnim gaćama pozirao sa supermodelom

04.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon što je dogovorno iznenadio Eminema svojim međunožjem na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada, Bruno je nastavio s provokativnom promocijom svojeg novog filma. Pozirao je u zlatnim gaćama s Alessandrom Ambrosio za magazin Marie Claire te je crnu posvojenu dječicu proglasio najvažnijim modnim dodatkom ove sezone

Bruno je sa svojim zlatnim 'kugelsackom', nakon što ga je aterirao na Eminemovu facu, završio i na fotosešnu magazina Marie Claire. Društvo mu je pravila ljepotica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio, a austrijskog gay TV voditelja nisu mimiošla ni pitanja od A do Z.

Tako je na slovu L odgovorio 'Little black child', 'Malo crno dijete', dodavši da je, zahvaljujući Madonni i Bruni, imati malog posvojenog crnca postalo najvažniji modni aksesori ove sezone.

Za Pink je rekao da je odličan pjevač i predivno nabildan, a Amy Winehouse je opisao kao ne premršavu. 'Štoviše, za narkomanku, prilično je debela', zaključuje Bruno.

Istresao je i par škakljivih na temu Josefa Fritzla i Adolfa Hitlera. 'Pokušaj ostvariti austrijski san: nađi posao, nabavi tamnicu i podigni u njoj obitelj', definira svog 'sunarodnjaka' Sacha Baron Cohen, dok Hitlerov 'Mein kampf' proglašava modnom biblijom austrijske crne ovce. 'Mein kampf se doslovce prevodi s Moja kićenost', objasnio je Bruno.