STOJI ČVRSTO NA ZEMLJI

Što Angelinu Jolie sprečava da se umisli?

22.01.2013 u 15:52

Bionic
Reading

Angelina Jolie ispričala je za medije što je drži na zemlji i zašto si ne umišlja da je ogromna zvijezda

Glumica Angelina Jolie ima vrlo zavidnu karijeru te je jedno od najpoznatijih glumačkih lica na svijetu, no stoji čvrsto na zemlji uz pomoć svoje mnogobrojne obitelji.

'Higijenske navike moje djece me prizemljuju. Odlična je stvar kad imaš puno djece da te oni svakodnevno podsjećaju na to da si osoba koja ih vodi na WC. Ne marimo za medijske napise o sebi, nikad ne kupujemo takve časopise, niti gledamo takve TV emisije. Jednostavno ih ignoriramo. Djeci smo objasnili da nas drugi slikaju jer radimo filmove. To nas ne čini posebnima', rekla je Angelina koja navodno planira napraviti dokumentarac o sebi kao derištu iz Hollywooda koje su zlostavljali u školi jer je bila mršavica, pa do svjetske slave i života s Bradom Pittom.

'Ona se želi prikazati kao jednostavno biće sa svim svojim manama i greškama koje je učinila. Nije sigurna da se želi otvoriti na taj način, no Brad je uvjerava da će samo tako pomoći drugima. Iako svi misle da je njoj sve išlo od ruke, Angelina je imala jako malo samopouzdanja i puno problema. Imala je samo pet godina kad su joj se roditelji rastali i ta bol ju je odvukla u mnoge mračne ovisnosti', piše National Enquirer.