tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+8
Split
+13
Dubrovnik
+13

ZBOG ISPITA SAVJESTI

Nina Morić se nada da će Fabrizio patiti u zatvoru

Zbog bijega bivšeg supruga pred zakonom manekenka Nina Morić i njihov sin Carlos ponovno proživljavaju patnju, a Nina se nada da će Fabrizio patiti u zatvoru jer smatra da samo kroz patnju može preispitati svoju savjest

Datum objave:
21.1.2013 19:17

Zadnja izmjena:
21.1.2013 21:03

Kako pišu 24sata, policija i Interpol tragaju za Coronom još od petka, nakon što se nije javio na odsluženje petogodišnje kazne zatvora zbog iznuđivanja novca, 25.000 eura, od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.

Budući da policija Coronu smatra bjeguncem pred pravdom, prate sve članove njegove obitelji i prijatelje te nadziru svu imovinu za koju se zna da je njegova. Rekonstruiraju zadnje sate prije Coronina bijega.

Posljednji put je viđen u petak poslije podne u kafiću u blizini svog stana u Milanu. Nakon toga susjedi su ga vidjeli kako izlazi iz zgrade na stražnji ulaz. Kad su saznali da ga policija goni, bili su oduševljeni. Nije bio omiljen u zgradi.

O Coroninom bijegu oglasila se i zagrebačka manekenka Nina Morić, bivša supruga s kojom ima sina Carlosa.

'Fabrizio i ja bili smo u braku kad je prvi put bio u zatvoru. Naš sin Carlos tada je imao pet godina i njemu je, kao i meni, ova situacija jako teška. Oboje ponovno proživljavamo veliku bol. Nadam se da će patiti u zatvoru jer samo kroz patnju može preispitati svoju savjest', rekla Nina.

231153,229639,190388,112679

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr