BILO JE OPAKO

Jen Aniston i Justin posvađali se u Meksiku

09.01.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Jennifer Aniston i Justin Theroux opako su se posvađali na praznicima, nedugo nakon što su stigli na Cabo San Lucas u Meksiku

'Cabo je Jennifer Aniston najdraže mjesto na svijetu i htjela je idiličan i opuštajući bijeg s Justinom', rekao je neimenovani izvor za Showbizspy.

'Nakon što su u početku mirno kovali završne planove za vjenčanje, smijući se na suncu, ubrzo je sve pošlo ukrivo', kaže izvor.

'Justin je odjednom počeo govoriti o zajedničkom životu i planovima o podizanju obitelji. Tada je prozvao Jennifer da živi život plitke holivudske kraljice pa su se tonovi počeli podizati', tvrdi izvor.

Jen mu navodno nije ostala dužna te mu je rekla da nema osjećaja za njezinu nutrinu i nazvala ga pseudointelektualcem koji ne zna za riječ 'zabava'. Tada se rasplakala.

'Justin se brine da on i Jen nisu na istoj intelektualnoj razini i osjeća se kao da ga guši njezina slava. Nedostaju mu prijatelji iz New Yorka i ponekad se poželi onamo vratiti. Osjeća se kao da Jen preko njega želi poručiti svijetu da je napokon našla pravu ljubav te ponekad pomišlja da je ova veza varka', piše Showbizspy.

Na kraju je par ipak shvatio koliko je bilo glupo tako se posvađati na praznicima te su se ispričali jedno drugome. Začas je sve opet izgledalo idilično!