tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
-1
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+12
Dubrovnik
+12

SRETNO, MLADENCI

Vjenčali se Joško Lokas i Nataša Janjić!

Nataša Janjić i Joško Lokas večeras su uplovili u bračnu luku i time dokazali kako su sve razmirice daleko iza njih

Datum objave:
31.12.2012 22:07

Zadnja izmjena:
2.1.2013 0:27

Iako su se Joško Lokas i Nataša Janjić trudili informaciju sakriti od medija, šuškanja su se ipak pokazala točnima. Glumica Nataša Janjić u Novu godinu ući će kao gospođa Lokas jer je upravo na Silvestrovo dugogodišnji par svoju ljubav okrunio brakom.

Nakon obreda veliki tulum održava se u prostoru Tucmana, a osim obitelji na zabavi će biti oko 250 uzvanika među kojima je i Jelena Veljača, Antonija Blaće, Goran Navojec, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Iako je mladenka vješto uspjela pobjeći fotografima, Joško je stigao s osmijehom na licu, u casual izdanju, nimalo nalik klasičnom mladencu. Traperice, crna majica i crna vesta, na koje je neobavezno nabacio sivi sako, bio je njegov odabir za ovu važnu večer.

Joško i Nataša uspjeli su prebroditi sve brodolome s obzirom da su bili pod velikom medijskom pažnjom, posebno zbog činjenice da je on zbog lijepe glumice ostavio trudnu suprugu s dvoje djece.

Ne čudi što je par svadbu odlučio organizirati baš na Silvestrovo jer nekoliko posljednjih godina upravo su oni radili neke od najboljih zagrebačkih dočeka Nove godine za prijatelje i kolege i o tim tulumima se dugo pričalo.
229334,216483,209207,219282

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr