SRETNO, MLADENCI

Vjenčali se Joško Lokas i Nataša Janjić!

02.01.2013 u 00:27

Bionic
Reading

Nataša Janjić i Joško Lokas večeras su uplovili u bračnu luku i time dokazali kako su sve razmirice daleko iza njih

Iako su se Joško Lokas i Nataša Janjić trudili informaciju sakriti od medija, šuškanja su se ipak pokazala točnima. Glumica Nataša Janjić u Novu godinu ući će kao gospođa Lokas jer je upravo na Silvestrovo dugogodišnji par svoju ljubav okrunio brakom.

Nakon obreda veliki tulum održava se u prostoru Tucmana, a osim obitelji na zabavi će biti oko 250 uzvanika među kojima je i Jelena Veljača, Antonija Blaće, Goran Navojec, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Iako je mladenka vješto uspjela pobjeći fotografima, Joško je stigao s osmijehom na licu, u casual izdanju, nimalo nalik klasičnom mladencu. Traperice, crna majica i crna vesta, na koje je neobavezno nabacio sivi sako, bio je njegov odabir za ovu važnu večer.

Joško i Nataša uspjeli su prebroditi sve brodolome s obzirom da su bili pod velikom medijskom pažnjom, posebno zbog činjenice da je on zbog lijepe glumice ostavio trudnu suprugu s dvoje djece.

Ne čudi što je par svadbu odlučio organizirati baš na Silvestrovo jer nekoliko posljednjih godina upravo su oni radili neke od najboljih zagrebačkih dočeka Nove godine za prijatelje i kolege i o tim tulumima se dugo pričalo.