PRVA VEČER HRF-a

Polugola Nives i pobjednik Škoro u Opatiji

30.05.2009 u 13:39

Bionic
Reading

Grand prix zabavne večeri 14. Hrvatskog radijskog festivala, koji se održao na Ljetnoj pozornici u Opatiji, osvojio je Miroslav Škoro s pjesmom 'Domovina', a večer je prošla u znaku nezaobilaznih grudi voditeljice Nives Celzijus

Starleta koja u posljednje vrijeme obezglavljuje brojne njemačke obožavatelje ponovno nije odoljela pokazivanju raskošnog i nadasve prirodnog poprsja, pa je osvanula u oskudnom crvenom haljetku. Uz Nivesine grudi, zvijezde večeri bili su mahom muški pjevači.

Nagrada radijskih slušatelja pripala je Draženu Zečiću i skladbi 'Vladarica', dok su glazbeni urednici svoju nagradu dali Joletu za pjesmu 'Samac'.

Uz njih, natjecalo se još sedamnaest izvođača: Jasmin Stavros, Davor Radolfi, Ivan Žak, Prva Liga, Jelena Rozga, Zdravko Škender, Naum Petreski, Alen Nižetić, Maja Šuput & Maredo, Leo, Magazin, Sandi Cenov, Neda Ukraden, Robert, Mladen Grdović, Dalmatino i Mate Bulić, a nakon proglašenja pobjednika uslijedio je show program u kojem su publiku zagrijali Željko Samardžić i Sergej Ćetković.

Voditelji prve Finalne festivalske večeri, osim Nives, bili su već uigrani dvojac Vanja Rupena i Dalibor Petković.