INDIRA VLADIĆ:

'U Novu godinu ulazim bez donjeg rublja'

19.12.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Indira će za Novu godinu nastupiti u Dubrovniku, a otkrila je kako neće nositi donje rublje

'Bez gaćica ideš?!' čudio se Boris Đurđević svojoj kolegici Indiri kada je, gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' izjavila da će u Novu godinu ući bez rublja. Colonia, naime, za Novu godinu nastupa u Dubrovniku, a Petka je zanima hoće li Indira pritom nositi crveno rublje. 'Ne! Nema ga!' kroz smijeh je odgovorila Indira.

Na Narodni radio trojac je došao premijerno pustiti svoj novi singl 'Kap tvoje ljubavi'. Nova pjesma je ujedno i najava novog albuma koji će Colonia predstaviti 14. veljače 2013. godine, kada će svi zaljubljeni doći na svoje te dobiti 12 novih razloga da uživaju u svojoj ljubavi. Toliko će, naime, pjesama sadržavati dugo iščekivani album koji je Colonia dugo odgađala želeći svim svojim fanovima pružiti samo najbolje.

Boris Đurđević album je opisao kao šarolik, ali vrlo seksualan i 'ljubavni od A do Ž!'. 'Prekjučer je crkao disk na kojem je bio cijeli album', požalio se Boris još pod dojmom potencijalne katastrofe. Indiri je bilo smiješno, a Borisu je rekla kako ne namjerava sve pjevati ispočetka. 'Sve sam spasio sam! Bez da sam ikom platio', utješio je Boris slušatelje.

Colonia će Novu godinu, već tradicionalno, proslaviti radno na dočeku u čarobnom Dubrovniku, u Radison Blue Resortu, a reprizom će razveseliti fanove u Petrovcu u Crnoj Gori.