STIŽU BLIZANCI?

Princ Charles progovorio o Kateinoj trudnoći

07.12.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Sretan budući djed nije propustio javno prokomentirati trudnoću Kate Middleton

Nakon što je cijeli svijet obišla vijest kako je Kate Middleton zbog jutarnjih mučnina u prvim tjednima trudnoće dramatično završila u bolnici, jučer ujutro je puštena kući, a po nju je stigao suprug, princ William, te su se zajedno uputili u svoj londonski dom.

Kako prenosi Daily Mail, sretnu vijest nije propustio prokomentirati ni princ Charles. 'Oduševljen sam, osjećam se čudesno! Prelijepo je biti djed u mojim godinama, to je zaista sjajno. Jako mi je drago što je moja snaha bolje, hvala Bogu', zaključio je.

30-godišnja Kate trudna je tek 12 tjedana i još mora biti vrlo oprezna s čuvanjem trudnoće, ali sudeći prema tretmanu koji ima, princeza će uživati u svakom trenutku slatkog iščekivanja.

Dok Britanci već zarađuju od prodavanja raznih suvenira, primjerice majica, šalica i bedževa s natpisima 'Kraljevska beba, 2013', u palači su pripreme za dolazak počasnog člana obitelji u punom jeku.

Prema nagađanjima medija, mlada vojvotkinja će na svijet donijeti blizance, i to najvjerojatnije carskim rezom. Tako će prvo dijete mladog kraljevskog para pomaknuti princa Harryja na četvrto mjesto za nasljeđivanje prijestolja, čak i ako par dobije djevojčicu. Njihovo dijete postat će važnije od Harryja i neće se prilagoditi starom zakonu koji stavlja muške nasljednike ispred ženskih.