DA JE SREĆE BILO…

Zašto Iva Majoli nema sreće u ljubavi?

30.11.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon bračnog brodoloma, Iva Majoli trudila se oko veze koja joj je stvorila leptiriće u trbuhu, no ona je dramatično prekinuta

Nakon dulje veze s Denisom Popovićem, Iva Majoli je opet sama. 'Istina je, nismo više zajedno. Sad uživam u slobodi', izjavila je Iva Majoli za 24 sata.

Neki izvori pišu da se par nedavno posvađao na zagrebačkoj špici, što govori da više nemaju razumijevanja jedno za drugo.

Denis je navodno vikao na Ivu da je rastrošna, nakon čega se okrenuo i otišao. Iva se požalila prijateljicama da je očajna jer je Popović ne razumije. Iva je dala sve od sebe, prošloga mjeseca bila je u Miamiju gdje je upoznala Denisova sina kojeg je dobio u prošloj kratkotrajnoj vezi s Amerikankom kubanskih korijena.

Iako je Iva nakon razvoda sa Stipom Marićem brzo pokušavala ići dalje, čini se da je slavnu tenisačicu ljubavna sreća u posljednje vrijeme napustila.

Uspješna tenisačica koja je prije tridesete otišla u mirovinu sa 4,5 milijuna dolara na bankovnim računima prije vjenčanja sa Stipom Marićem vjerovala je u ljubavnu bajku, pa se nakon svjetske karijere odlučila posvetiti privatnom životu i obitelji. 

Iva i Stipe su se vjenčali u rujnu 2006. godine, a nakon nepune godine dana došlo je do prve ozbiljne svađe. Cijeli brak bili su pod povećalom, te se pisalo štošta - da su bankrotirali, da je on vara, da se često svađaju, a znaju se i potući, pa da su u žaru jedne ljetne svađe oboje bacili vjenčano prstenje u more. Prije nešto više od dvije godine, Stipe Marić se iselio iz njihovog stana, ali je tada ljubav nadvladala brojne nesuglasice.

Nakon pomirenja, na kratko je sve je izgledalo idilično, no nakon povratka iz Eilata u Izraelu, gdje je predvodila našu Fed Cup reprezentaciju početkom ove godine, Iva se vratila u svoj zagrebački stan i saznala da u njemu više ne živi njezin suprug. Šokirala ju je spoznaja da je nekoliko dana prije njezina povratka on odnio ostatak svojih stvari iz stana u kojem su skupa živjeli posljednjih šest godina. Iva je tada, otkrivaju njezini prijatelji – gotovo zanijemila od šoka.

Iva je nekoliko dana poslije potvrdila da ona i Stipe više ne dijele kućnu adresu, ali onda se nadala da se samo radi o neslaganju i da će nesuglasice riješiti, no za raspad braka, ispostavilo se, ipak je kriva treća osoba. Stipe je bivšu suprugu Ivu Majoli navodno čak i upoznao sa svojom novom djevojkom, fatalnom Martinom.

Nakon dramatičnog razvoda, od Stipe Iva je upoznala Denisa Popovića, koji i je i sam prolazio razvod, a nakon nekog vremena im se dogodila ljubav. Idilično druženje i česta putovanja bila su Ivi došla kao melem na ranu. Njihovu ljubav nije poljuljala ni vijest o tome da Denis čeka dijete s bivšom djevojkom, s kojom je bio u vezi prije Ive. Iako je ta vijest njihov odnos uzdrmala, par se nakon kratkog vremena pomirio.

No nekoliko mjeseci kasnije ipak su se odlučili da svatko krene svojim putem. Iva, čini se, opet nije imala sreće pri izboru životnog suputnika. 

Nedavno je Iva uživala na koncertu Nine Badrić u Dubrovniku sama. Vjerojatno će joj trebati neko vrijeme da preboli sve što joj se u zadnje vrijeme dogodilo te da se napokon okrene sretnijoj budućnosti.