PRSTEN NA RUCI

Ella Dvornik se zaručila?

26.11.2012 u 12:55

Bionic
Reading

Ella Dvornik nakon nekoliko singlova odlučila je napraviti pjesmu na englesko-japanskom, što joj je otvorilo vrata i na dalekom tržištu

Pjevačica Ella Dvornik se pjevajući na japanskom progurala na svjetsko tržište te je svojom idejom stvarno potaknula neki novi val, a ima čak i reakcije na svoje pjesme, jer joj se javljaju obožavatelji iz dalekog Japana.

'Imam posebno japanski Twitter/Facebook, a posebno hrvatski. Ovdje me svi znaju dulje pa imaju i drugačiji pristup - već znaju što žele pitati - dok ovi iz Japana još samo istražuju. Zanimljivo je što me nitko od njih nije upisao u Google. Pitaju me osnovne podatke, gdje živim, 'super mi je pjesma iako ništa ne razumijem' i tako', rekla je Ella, dodajući da bi voljela napraviti cijeli album na englesko-japanskom pa onda probati i nešto više.

Ella se u japanski zaljubila na prvi pogled. 'Jezik je užasno nježan i sladak. Mekan je, za razliku od našeg. I u njemu nema toliko prostota. Praktički ih uopće nemaju. Puno su mirniji, oprezniji, a opet su nastrani na svoj način. To mi je blisko, jer sam i ja takva. Prema nepoznatim ljudima sam suzdržana, ali čim nekog upoznam, opuštenija sam', rekla je Ella, otkrivajući zanimljiv prsten na ruci.


'Svašta znači taj prsten koji mi je poklonio Josip, a da predstavlja zaruke, ne bih vam ni rekla', rekla nam je uz tajanstveni smiješak Ella.