DANIELA TRBOVIĆ:

'Bilo mi je lijepo s Oliverom, ali muškarci mi više ne prilaze'

23.11.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Voditeljica '8. kata' Daniela Trbović postala je ambasadorica poliklinike Bagatin uz Eciju Ojdanić i Anu Begić

Daniela Trbović otkrila nam je koji ju je tretman u posebno oduševio.
'Ovdje sam samo ispolirana, a već sam usavršila svoje komparativne prednosti. Iskušala blagodati Med Visagea. I super je. To je nekirurški lifting lica. Tretman je vrlo ugodan, samo te nježno grije predmet koji ti je na licu. To je sat vremena koji si tjedno priuštim. Tko god nešto želi raditi na meni, može', rekla nam je Daniela koja je sretna što je i tretman učinkovit.

Iako je ambasadorica poliklinike, Daniela nije spremna na neke ekstremni promjene. 'Cijelo vrijeme mjerkam ove implantate koje imaju na stolu. Sad sam krenula s neinvazivnim i nekirurškim. To je zagrijavanja. Sky is the limit. Tko zna što će me još puknuti? Danas je to sve uznapredovalo, ali nemam još želju za odlaženje pod nož. Negdje oko osamdesete', rekla je Daniela koja već treću sezonu vodi jednu od ponajboljih emisija na HRT-u.

'Srasla sam s garniturom iz '8. kata'. Koliko god mi nekirurški rade face lifting, moraju me kirurški odvajati od stolaca '8. kata', jer tri godine imamo istu scenografiju. Tako da je ona dio mene, a ja dio nje', rekla je Danijela koja je naglasila da je ona u emisiji samo prekrasna krasotica koja govori, a goste bira urednički tim koji čini sedam-osam ljudi koji se 'ubijaju' od posla da bi sve štimalo.

Prije mjesec Daniela Trbović prekinula je s redateljem Oliverom Frljićem te sada solira.

'Da, sad sam dobro ugođeni solo instrument. Uvijek sam imala vremena za sebe. Otkad sam se razvela i posložila stvari u svom životu, volim se neizmjerno i ponosim se sobom. Tako je bilo i s Oliverom i nakon Olivera. Te nepune tri godine koje smo proveli su jedan lijep period u mom životu', rekla je Daniela koja ne vjeruje u pomirenje.

'Lijepo je kad svatko ide svojim putem, a nema teške zamjerke. No hard feelings.'

Priželjkuje li Daniela novu ljubav? Hoće li pogledati što se nudi na Iskrici?
'Kad kopaš, tu se nikad ništa ne dogodi. To je uvijek varijanta sačekuše. Moš' mislit' što mi ulijeću muškarci, ali nakon ovih tretmana, sve je moguće', dodala je Daniela.