ŽIVOT ANONIMKE

Zašto je Ecija Ojdanić totalno neprepoznatljiva?

20.11.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Klinika Bagatin predstavila je novi nekirurški Face Lifting koji su hvalile njihove ambasadorice - voditeljica Daniela Trbović, glumica Ana Begić i glumica Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić se i sama preporodila nakon Med Visage tretmana. Riječ je inovativnom ultrazvučnom sustavu namijenjenom tretiranju bora te zatezanju kože. Riječ je o ultrazvuku od 5 MHZ, usmjerenom i složenom tako da optimizira doticaj s kožom pacijenta. Novi neinvazivni ultrazvučni sustav za lice potpuno je siguran, učinkovit te nimalo ne boli.

'Lice mi je kompaktnije, zategnutije i svježije, a za to sam samo morala proći ugodnu masažu. Riješila sam se podbratka, borica i podočnjaka', rekla je Ecija koja kaže da svi primjećuju promjenu.

'Još sa svojom novom frizurom, izgledam kao dječačić', rekla je Ecija koja je svoju poludugu kosu zamijenila kratkom frizurom zbog nove uloge.


'Nimalo nisam bila šokirana promjenom. Toliko su mi frizura i boja dobre da se osjećam kao da nikada u životu nisam bila plavuša', dodala je Ecija koja je zbog novog imidža postala anonimna.

'Nitko me ne prepoznaje. Postala sam prava anonimka. Još da sam bogata, bilo bi idealno', smije se Ecija koja kaže da su njeni bližnji jako zadovoljni promjenom imidža, osim njezine kćeri koja voli plavu kosu.

Njena linija, kaže, rezultat je osjećaja zadovoljstva sobom. 'Treba u životu biti umjeren u svemu, kad sam postala zadovoljna sama sa sobom, onda sam prestala imati problema s debljinom. Kod mene je hrana bila emotivna kompenzacija za nešto drugo. Trudim se ne jesti bijeli kruh, bijeli šećer, ali kad dođe nedjelja i obiteljski ručak, onda ne pazim na ništa', dodaje Ecija koja vježba tri puta tjedno.

Ecija Ojdanić misli da neće biti treće sezone 'Larina izbora'. 'Serija je postigla ogroman uspjeh u svoje dvije sezone i filmom, a sve dalje bilo bi kruha povrh pogače', zaključuje.