SLAVNI SLAVE ZBOG GENERALA

Snježana Mehun od sreće dijeli besplatni šampanjac

16.11.2012 u 15:04

Bionic
Reading

Hrvatske zvijezde također su presretne zbog vijesti koja je obišla cijeli svijet te ih je sve uhvatila pozitivna euforija

Svoju sreću i komentare oko oslobađajuće presude na društvenim mrežama objavili su mnogi poznati. Tako je i Nina Badrić stavila svoj komentar na Twitter.

'Staviti točku na prošlost i krenuti dalje stvarati bolje sutra. Nije grijeh radovati se. All we need is love', napisala je Nina.

Euforična je i Snježana Mehun, koja u svom Posh Fantasy Baru dijeli besplatan šampanjac.
'Ne sjećam se kad sam bila ovako sretna. To se ne da opisati. Prvi put kad sam rodila sina i drugi put danas. Oslobađajuća presuda našim generalima i njihovim suborcima, za samostalnost naše domovine. Preemotivna sam da bih išta pametnije napisala osim VELIKA SREĆA', napisala je Snježana.

Zbog vijesti o oslobađajućoj presudi sretna je i Hana Hadžiavdagić. 'Na Međunardni dan tolerancije još jednom je dokazano tko je ovdje bio neprijatelj. Nadam se da će jednoga dana taj isti neprijatelj priznati genocid u BiH', dodala je.

Glumac Tarik Filipović također je vrlo emotivno primio vijest. 'Što reći? Jako, jako sam sretan. Navio sam si sat ujutro i čekao. Jako mi je drago što se to dogodilo, sada nam i treba takve pozitive', rekao nam je Tarik.