KRENULA DALJE

Tatjana Jurić ljubi mlađahnog poduzetnika

06.11.2012 u 15:07

Bionic
Reading

Nedugo nakon što je prekinula romansu s glumcem Ivanom Hercegom, voditeljica Tatjana Jurić opet je sretno zaljubljena

Tatjana Jurić, voditeljica na radiju Hit FM, ovih je dana sretna, nasmijana i odlično raspoložena žena kojoj osmijeh ne silazi s lica, doznaje Story

Razlog je tomu, među ostalim, i novi muškarac u njezinu životu, s kojim je mlada Zagrepčanka u ljubavnoj vezi posljednja tri tjedna. Naime, srce tamnokose voditeljice osvojio je direktor lanca trgovina Transport Footweara, Dario Periškić, koji je Tatjanu upoznao još prije pet godina, kad je radila na RTL televiziji.

Kako tvrde njihovi prijatelji, nedugo nakon što su se upoznali, Dario je zamolio Tatjanu za pomoć pri kupnji ulaznica za jednu Dinamovu nogometnu utakmicu na kojoj je 30-godišnjakinja tada upoznala nogometnog menadžera Nikkyja Vuksana, s kojim se ubrzo nakon toga upustila u romantičnu vezu.

'Kad prevrtim film unatrag, mogu reći da je život ponekad prekrasno ironičan i to je divno. Možda netko gore stvarno zna što radi, ali polako, pa tek smo krenuli. Druga, mali gas, ali istina je da smo zajedno i da nam je prelijepo',rekla je radijska voditeljica koja ne krije koliko je sretna i ispunjena za Story.