LEJLA FILIPOVIĆ:

'Teško nam je zbog presude jer sve to jako dugo traje'

05.11.2012 u 11:02

Bionic
Reading

Lejli Filipović mogla bi pozavidjeti svaka žena na svijetu. Osim što ostavlja dojam sretne i zadovoljne žene, uživa u braku i djeci, ponijela je titulu Miss Hrvatske, sada dizajnira nakit i, čini se, uživa u životu. Tim povodom otkrila nam je kakav nakit voli, a priznala nam je i kako je njezin suprug Tarik sklon iznenađenjima po tom pitanju

'Burme su skoro gotove, a to će biti proljetna kolekcija i naša prva linija na Sajmu vjenčanja. Ne bih voljela da to bude nešto što si nitko ne može priuštiti', rekla je skromna Lejla Filipović, dama koja se bacila u dizajnerske vode pa je zaokupljena nakitom.


Iznenadila nas je priznavši da kupuje na rate. 'Ne mogu si dopustiti taj luksuz da kupujem skupe haljine. Trošim prema mogućnostima i prema trenutnim primanjima, a nekad kupujem i na rate', kaže lijepa Lejla, otkrivši da bi za haljinu najviše izdvojila tri, četiri tisuće kuna.

Prisjetili smo se i izbora za Miss Hrvatske kada joj je oduzeta kruna, za koji kaže da joj je donio mnogo lijepih, ali i ružnih stvari. Kao potpuno atipična misica, ponovno je naglasila da se na taj izbor nije došla družiti, već pobijediti.

S obzirom na to da Tarik u posljednje vrijeme izlazi u javnost s problemima nakon presude zbog jedne predstave na kojoj je izbio požar i zbog koje, zasada nepravomoćno, treba platiti više od četiri milijuna kuna, pitali smo Lejlu koliko je to utjecalo na njihov svakodnevni život, kako održavaju brak skladnim, a otkrila nam je i ima li svađa u obitelji Filipović te kako se u njihovoj obitelji slave rođendani.

Intervju s Lejlom