SUMRAK PO DOMAĆE

Franka Batelić postala Bella Swan

01.11.2012 u 16:04

Bionic
Reading

Ekipa Glazbenog showa Dalibora Petka na Narodnom radiju prigodno je obilježila Noć vještica uz maskirane goste Luku Nižetića, Ellu Dvornik, Nedu Parmać i Franku Batelić

Luka Nižetić je na promociju nove pjesme 'Nisu godine' došao s korom banane na glavi, a kostim je nazvao 'Mrtva banana'. 'Bio sam u trgovini vidio bananu i rodila se ideja', rekao je Nižetić, koji je slušatelje podučio kako izdubiti bundevu u manje od tri minute.

Neda Parmać, koja je u emisiju došla promovirati novi singl i spot 'Dajte da se probudim', dobila je zadatak da glumi vješticu. 'Mnogi su se pitali što ja to na kraju spota ugledam u lijesu da se tako preplašim. Evo ovo što danas vidite', rekla je Neda, koja je svoju masku nazvala veseli mrtvac. Neda je morala stihove nove pjesme recitirati vještičjim glasom i u tome je jednostavno briljirala. 'Već imam ideju za ovaj videospot', smijala se Parmaćica rekavši da ne zna je li njeno recitiranje sličnije vještici ili Ibrici Jusiću.

Novu pjesmu 'Pred svima', promovirala je Franka Batelić kojoj je inspiracija za masku bila Bella Swan iz sageSumrak. 'Vampiri su očito jako popularni. Tražim vampirske zube cijeli dan po gradu i nisam ih mogla nigdje naći', rekla je Franka, koja je pokazala dobro znanje u poznavanju praznovjerja.

Svojim je kostimom sve nadmašila Ella Dvornik. Iako je i maska voditelja Petka, koji se transformirao u zombija bila vrlo uvjerljiva, Ellin look sve je ostavio bez daha. 'Šminkala sam se dva sata, samo zbog emisije', priznala je Ella, koja je u Showu gotovo 'umrla od straha'. Naime, mlada pjevačica izvodila je dijalog iz filma 'Vrisak', no kad se ugasilo svjetlo, a u studio ušao čovjek s kapom na glavi, vrisnula je iz petnih žila.