PRSTEN JE NA RUCI

Zoran Mamić i Ana Šikić pripremaju se za vjenčanje?

30.10.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je ekonomistica Ana Šikić snimljena sa skupocjenim prstenom na desnoj ruci, sportski direktor Dinama Zoran Mamić prošetao se u odijelu za mladoženje, a sve to potaknulo je priče da se par nakon nepune tri godine veze priprema za vjenčanje

Neke ljubavi se gase, neke rađaju, a neke pak prerastaju u ozbiljnu i duboku vezu. Čini se da je jedna od potonjih upravo ona između sportskog direktora Dinama Zorana Mamića i njegove odabranice Ane Šikić, donosi Story.

Kao najbolji dokaz tomu poslužio je skupocjeni prsten koji je Riječanka nedavno pokazala na svojoj desnoj ruci. Naime, prošli se tjedan Anu moglo vidjeti kako s prijateljicom obilazi trgovine i uživa u opuštenom razgovoru i šetnji središtem Zagreba.

Iako je bila ležerno odjevena, slučajnom prolazniku koji je u njoj prepoznao djevojku Zorana Mamića nije mogao promaknuti decentan prsten s briljantom koji je mlada žena nosila na mjestu rezerviranom za zaručnički prsten. Čak i sama Riječanka kao da se nije trudila sakriti taj detalj, nego je sa širokim osmijehom koračala ulicama velegrada. To je ubrzo potaknulo šuškanja da su se atraktivna ekonomistica i bivši nogometaš zaručili.