CHERYL COLE

Razmišljam o novom braku i petero djece

30.10.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Cheryl Cole (29) tvrdi da je zaljubljena, da razmišlja o braku i obitelji, bez obzira na burnu prošlost s nogometašem Ashleyjem Coleom (31)

'Nisam nesretna u ljubavi. Sretna sam, snažna i napokon sam posložila sve stvari u životu. Ne brinem se što ljudi pričaju', tvrdi u intervjuu za časopis Glamour Cheryl čiji se brak s Ashleyjem raspao 2010. poslije četiri godine braka. Pjevačica je trenutačno u vezi s plesačem Treom Hollowayem.

'Što mislim o ponovnom ulasku u brak? Nikad ne reci nikad. Oduvijek želim imati veliku obitelj jer i ja potječem iz takve. Voljela bih imati petero djece, no tko zna što će biti. Nikad nisam mislila da ću se rastati, pa se to ipak dogodilo', izjavila je te dodala da joj je najteže palo kad je shvatila da s Ashleyjem neće imati djecu.

Priznala je da se teško nosila s osudom javnosti zbog gubitka kilograma. Kaže da je sve to bila posljedica kraha braka. Kilažu je ipak uspjela vratiti, no i nakon što je preboljela Ashleyja, teško joj se bilo naviknuti na ponovne izlaske i spojeve.

'Najčudnije je što nakon što ste s nekim dugo bili u vezi, poslije prekida i izlaska s nekim novim, imate osjećaj kao da varate bivšeg', zaključila je Cheryl.