ČUJU SE ZVONA

Svadba Marijane i Nemeša na proljeće?

07.11.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Kontroverzni par iz lanjskog reality showa 'Big Brother' navodno planira svadbu u strogoj tajnosti. Datum, čini se, još nisu odredili

Nemeš se, piše 24sata, nedavno preselio u Zagreb, pravdajući taj potez poslovnim razlozima. No zagrebački dnevnik navodi da njihova prijateljica Ema Šuker tvrdi da se veseli svadbi, koja bi trebala biti na proljeće. 'Nadam se da će mi pozivnica stići uskoro. Drago mi je što nitko nije uspio stati na put njihovoj sreći', rekla je Šuker.

Nisu to jedine vijesti vezane uz stanare iz 'Big Brothera'. Maja-Paola Sestrić bavi se teretanom, koju je otvorila s dečkom. Zajedno su kupili stan, a Maja-Paola se sprema i za ozbiljniji ulazak u političke vode. Kad se to dogodi, znat ćemo, kaže - bit će u svim medijima.

Zdravko Lamot se, pak, počeo baviti internetskim poduzetništvom - s prijateljem je pokrenuo portal koji odgovara na sva pitanja kako nešto učiniti. Nema se namjeru još ozbiljnije vezati. Za brak, kaže, ima vremena - želi još putovati i uživati u slobodi.

A Krešimir Jengić, koji je prije osam godina preskočio je ogradu BB kuće, početkom 2008. je otišao na Tenerife prodavati apartmane. U međuvremenu se vratio i zaposlio u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh. Već je tri godine sretno zaljubljen i nada se pozitivnom odgovoru jednom kad zaprosi odabranicu svoga srca.