Estrada ROMANSA GODINE

Prekinuli Vlatka i Dino

  • Autor: N. T.
  • 9.12.2008 22:16:13
  • 9.12.2008 9:00:00

Tridesetosmogodišnja voditeljica Vlatka Pokos i dvadesetšestogodišnji Dino Bubičić više nisu zajedno. Kažu da im treba kratak predah, no najveći razlog prekida je nefunkcioniranje veze na daljinu

Pukla je jedna od najeksponiranijih romansi, između aktualnog mistera Hrvatske Dine Bubičića i poznate voditeljice Vlatke Pokos.

Dok nam je Vlatka rekla da ne želi davati apsolutno nikakve izjave, Dino je ipak obrazložio prekid kazavši da veza na daljinu očito ne ide. 'Vlatka živi u Zagrebu, a ja sam na relaciji Rijeka – Zagreb.Ne mogu se baš pohvaliti da veze na daljinu funkcioniraju. Ja sam iskrenih namjera ušao u vezu s Vlatkom i nije mi žao ni trenutka koje smo proveli zajedno. Bilo nam je doista prekrasno, ali i prekratko. Možda nam se ovoga puta zvijezde nisu poklopile, no nikad ne bih mogao reći da je moj i Vlatkin odnos zauvijek završio', rekao je Dino medijima.

Dodao je i kako su Vlatka i on sporazumno odlučili da im treba mala pauza te je ponovo oštro demantirao navode da je sve to skupa bio marketinški trik: 'Priče o nekakvom marketingu su najveća glupost koju sam čuo otkada sam prohodao s Vlatkom. Njezin i moj odnos je puno dublji i kompliciraniji, a mogu još jednom ponoviti da je naša strast od prvog trenutka bila vrlo iskrena i emotivna.'

Tko zna, ali nećemo isključiti mogućnost da je možda Vlatki puknuo film jer se Dino na nedavnoj promociji kalendara u Fly baru zabavljao u društvu bivše misice Alex Grdić, koja je za Dinu rekla da joj je najzgodniji mister.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više