BIT ĆE LAKŠE, KAŽE

Carla Bruni savjetuje nasljednici: Valérie, udaj se za Hollandea

26.10.2012 u 22:20

Bionic
Reading

U prvom intervjuu nakon Sarkozyjeva poraza, Carla Bruni je priznala da su je najviše pogodili napadi javnosti tijekom trudnoće

Bivša prva dama Francuske Carla Bruni (44) dala je svoj prvi intervju nakon što je njezin suprug Nicolas Sarkozy (57) izgubio predsjedničke izbore.

Bruni je izbjegavala istupe u javnosti, pogotovo nakon mnogih optužbi za korupciju upućenih njezinu suprugu, no odlučila je prekinuti medijsku šutnju i u magazinu Elle dala je savjet svojoj nasljednici Valérie Trierweiler (47), koja je životna partnerica novog francuskog predsjednika Françoisa Hollandea (58).

'Smatram da je jednostavnije biti prava supruga predsjednika Francuske nego životna družica. Možda ja griješim, možda je njihov odabir moderan, ali ja sam osjetila veliko olakšanje kada sam se službeno udala za Nicolasa', izjavila je Carla Bruni.

Nicolas i Carla u kratkom su roku od miljenika javnosti postali najomraženiji francuski par. Njemu se zamjeralo pretjerano trošenje i luksuzan život, a gospođi Sarkozy su za vratom disali tabloidi koji su vjerno objavljivali pikanterije iz njezina ljubavnog života prije nego što je postala prva dama.

Požalila se Bruni da joj je sve teže padala pozornost kojoj je bila izložena kao prva dama.

'Nisam željela da me slikaju. Željela sam u snu plakati. Bila sam jako osjetljiva', kazala je Bruni. Priznala je da su je najviše pogodili napadi u javnosti tijekom trudnoće u 43. godini.

'Nisam očekivala blagost, ali ni toliku okrutnost', kazala je Carla Bruni za Elle.