LEPTIRIĆI U TRBUHU

Zašto Tončici Čeljuski osmijeh ne silazi s lica?

23.10.2012 u 10:30

Bionic
Reading

Je li za novu liniju Tončice Čeljuske odgovorna zaljubljenost ili planinarenje po Sljemenu, ne znamo. Kako bilo, činjenica je da je ušla u razdoblje života u kojem joj osmijeh ne silazi s lica

'Lako je ovako planinariti', napisala je na svom profilu Tončica Čeljuska ispod fotografije na kojoj ona i Ante Toni Ramljak zagrljeno hodaju po Sljemenu.

Tončica, naime, sa svojim dragim redovito odlazi planinariti na Sljeme, a nedavno su bili i na Risnjaku. Na svježem zraku u prirodi atraktivna 42-godišnja HTV-ova novinarka i urednica puni baterije za naporni ritam koji je očekuje u Dnevniku 3.

Nedavno su slobodne dane iskoristili za uživanciju na Bledu, a komentar koji je dobila ispod slike, 'Tonka, izgleda da sreći nema kraja' najbolje je opisao njezin zaljubljeni osmijeh.

Iako Tončica i Toni izbjegavaju davati izjave o svojoj vezi, sudeći po fotografijama na kojima su uhvaćeni u javnosti, ali i onima na njezinom profilu, u ljubavi im cvjetaju ruže.

Zahvaljujući šarmantnom savjetniku potpredsjednika Vlade, Tončica je prebrodila stresan razlaz od bivšeg supruga i ušla u razdoblje u kojemu svakodnevno uživa s leptirićima u trbuhu.