FESTIVAL VRHUNSKE GLUME

Brangelina - dobro koreografirani zagrljaji za spas veze

21.05.2009 u 13:24

Bionic
Reading

Čini se da im je crveni tepih u Cannesu, osim za promoviranje novog filma u kojem Brad glumi, odlično sjeo i za dokazivanje međusobne privrženosti o kojoj se spekulira posljednjih mjeseci

Kao i inače, zvjezdani je par Jolie-Pitt zabljesnuo cijelu zemaljsku kuglu svojom pojavom dok su jezdili crvenim tepihom Palais des Festivalesa na premijeru njegova slavodobitnog filma ‘Inglourious Basterds’. Prije toga su večerali u dragulju francuske Rivijere Antibesu, a brižno su se pokazali i na zabavi u čast premijere. Romantičan poljubac, njezina ruka na njegovu vratu, ramenu i bedru ostavljali su dojam savršene zaljubljenosti koja je, eto, i u braku moguća, čak i pored čopora malih nasljednika.

Ali posljednjih mjeseci slušamo priče o tome da je njihova veza pred raspadom zbog nekoliko različitih i sočnih pojedinosti. Jedna od ključnih je sve češće jecanje hranitelja ove obitelji na ramenu njegove bivše žene koja ga nikada nije preboljela, odnosno Bradovo viđanje s Jennifer Aniston.

Najnovije prisno ponašanje Brangeline pred objektivima navodi nas na razmišljanje jesu li se pomirili ili su toliko udaljeni jedno od drugoga da to pošto-poto moraju sakriti. Ako je ovo posljednje, onda bi zaista trebali dobiti počasnu zlatnu palmicu za najbolje odglumljeni ne-razvod.