LIJEPA PJEVAČICA

Žanamari izgleda bolje nego ikada

19.10.2012 u 21:08

Bionic
Reading

Žanamari izgleda bolje no ikada, a otkrila nam je kako se bori protiv recesije i negative

Poznati na prvoj večeri Cro A PorteraPogledaj cijelu fotogaleriju
Žanamari radi na novom materijalu s bendom J'Animals, a zgodna pjevačica kaže da se pozitivnom energijom i dobrim vibrama bori protiv mračne svakodnevnice koja nas okružuje.

'Okružila sam se samo pozitivom! U mom životu su sad samo dobre vibre. Kriza se osjeti u svemu, pa i u glazbi, naravno, sve se prorijedilo. Ali ne želim se time opterećivati. Ako tako počnem misliti, onda ništa ne bih napravila. Vjerujem da će biti bolje kad izađe naš novi album. Imamo sva nova člana, osjeti se neka drugačija kemija i neka nova energija. Zvučimo bolje nego ikad. Radimo na novom materijalu, a uskoro na izlazi nova stvar 'Prokleto lagano'', rekla je Žanamari dodavši da joj je žao što je ove godine nije ulovila Faith No More na europskoj turneji.

Kao muškarca čiji joj se stil sviđa, izdvojila je, naravno svog dečka, Lea Bolješića s kojim je u vezi skoro pola godina.

Upitali smo je i za recept uspješne veze: 'Pa nisam ja relevantna za davanje nekih recepata. Svatko zna sam po sebi tko mu odgovara. Treba se samo opustiti. Naravno, sve ovisi o tome jesi li našao nekoga tko je na istoj valnoj duljini. Što naravno nije baš lako. To nije samo u vezi, to je i općenito u životu', rekla je Žanamari dodavši da s bendom radi nešto i na engleskom, ali kaže da ne bi željela previše fantazirati o inozemnom uspjehu.

Kad je u pitanju stil, atraktivna crnka kaže da ona puno ne komplicira.

'Crno je za mene amen! Imam gomilu crnih stvari, kožnjaka, jakni.... Marte koje vidite na meni su od prošle godine, možda nabavim neke crvene da nisam stalno u crnom. Ako nešto vidim i sviđa mi se, ja to i kupim, ali ne pretjerujem', kaže Žanamari dodavši da je veseli to da je rokerski stil in.

A što je za Žanamari seksipil?

'To je nešto što je u samoj osobi. Ako je osoba samopouzdana, ima što reći, direktna je - to je za mene seksi', rekla je Žanamari.