NOVI PROJEKT

Modni Mačak započinje novu karijeru

19.10.2012 u 13:35

Bionic
Reading

Marko Grubnić, odnosno Modni Mačak, ima pune ruke posla oko svog novog poslovnog pothvata, no ipak je ulovio malo vremena da bi pogledao što su osmislili dizajneri Hippy Garden, Sonja Lamut, Jet Lag i ELFS na prvoj večeri Cro A Portera

Modni Mačak, za ovu priliku u casual izdanju (T-shirt ELFS-a s likom Rozge, šilterica, trapke i tenisice – začinivši tu kombinaciju i krznom), otkrio nam je ponešto o svom novom projektu.

'To je nešto sasvim novo. Radi se o projektu za jedan magazin i kreće od idućeg tjedna. Ulazim u domove poznatih na totalno glamurozan način. Radim intervjue, produkciju, modni editorial, sve… I prvi put sam novinar! Uvijek sam bio neskroman, ali mislim da će to biti nešto dosad neviđeno kod nas', kazao je Modni Mačak dodavši kako sve prati i vrhunska videoprodukcija.

'Radimo i making off video u kojem predstavljamo tu osobu. Bit će to vrlo zanimljiv projekt', kaže Modni Mačak koji je na Cro A Porter stigao s jednog snimanja.

Nedavno je izjavio i da je jedna od rijetkih osoba koja razumije što je zapravo showbusiness. 'Prihvaćam i eventualne kritike jer to ide u rok službe. Pred kamerama je moj alter ego Modni Mačak, a privatno sam ja nešto sasvim drugo', otkrio je Marko Grubnić.