Estrada NEDOSTAJE JOJ UDVARANJE

Aferu s kućnom pomoćnicom Arnie opisao u dvije rečenice

  • Autor: tportal.hr
  • 19.10.2012 9:37:10
  • 19.10.2012 7:00:00

Želeći proživjeti svoje preljubničke dane slave, Mildred Baena odlučila je pročitati autobiografsku ispovijest oca svog djeteta Arnolda Schwarzeneggera i primijetila da Arnie u knjizi 'Total Recall' nije, najblaže rečeno, bio baš rječit

Kako piše internetski magazin TMZ, Mildred se bez imalo srama pojavila s knjigom u kafiću i čitajući pred 'sasvim slučajno' prisutnim fotografima zapazila da su najsočniji dijelovi njihove afere izrezani iz konačne verzije.

Spominjući 'lik' Mildred u svojim memoarima, Arnold s uvodnog 'radila je u kući' skače direktno na 'kad je rodila dijete', potpuno preskačući prljave detalje udvaranja.

'Mildred je radila u našem domaćinstvu pet godina i odjednom smo se našli sami u kući za goste. Kad je u kolovozu rodila, dala je djetetu ime Joseph', sažeo je Arnie pet godina i devet mjeseci u dvije rečenice.

Čak ako joj se i zanemari povrijeđeni ego, mora se priznati da je Schwarzenegger u memoarima napravio prilično velik jaz, koji Mildred može popuniti samo za sebe. Uz malo sreće, i za nekog zainteresiranog izdavača.

217481,217345,216460,215643
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više