MILAN POPOVIĆ:

'Aleksandar je moj i uvijek ću se brinuti za njega'

16.10.2012 u 17:48

Bionic
Reading

Nakon što je Severina javno potvrdila kako je istina da je njezinoj ljubavi s Milanom Popovićem došao kraj, a istovremeno je on za srpske medije izjavljivao kako je sve idilično te da žele još djece, čini se kako je Milan okrenuo ploču

Donedavni Severinin zaručnik Milan Popović za Story je progovorio o budućnosti njihova odnosa te najavio kako njihovu Aleksandru nikad neće okrenuti leđa.

Hoće li Severina sudskim putem tražiti da on sudjeluje u financiranju dječaka? Hoće li mu, kako je medijima prava majke pojasnila odvjetnica Dafinka Večerina, pokušati oduzeti roditeljsko pravo ako ga ne bude vidio tri mjeseca? Zbog čega su se zapravo razišli?

To su samo neka od gorućih pitanja na koja ni Severina ni srpski poduzetnik ne žele davati odgovore. No iako je uporno izbjegavao upite medija, držeći se po strani svih ovih dana i puštajući javnost da sama nagađa je li zauvijek okrenuo leđa svojoj donedavnoj zaručnici i sinu, Milan Popović ipak nam je odlučio nešto reći o odnosu s bivšom zaručnicom i njihovim sinom.

'Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta', istaknuo je 47-godišnji srpski poduzetnik.