U KRALJEVSKOJ PALAČI

Ne biste vjerovali kakav se lagodan posao nudi Pippi

16.10.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Britanska je kraljica objavila oglas za organizatora i koordinatora kraljevskih zabava. Čini se da je to idealan posao za sestru vojvotkinje od Cambridgea, no zlobni se britanski mediji pitaju hoće li godišnja plaća od 26.000 funti biti dovoljna za Pippin raskošan životni stil

Pippa Middleton vrijedna je organizatorica evenata koja je o tome stigla napisati i knjigu, no ako u svoj životopis želi dodati još jednu ulogu, možda bi se mogla javiti na poziciju u Buckinghamskoj palači. Britanska je kraljica oglasila da traži

osobu za prestižnu poziciju unutar zidova Buckinghamske palače: traži se novi kraljevski organizator zabava, piše Daily Mail.

Njezino je Veličanstvo u potrazi za profesionalcem koji će pomoći upravljati i koordinirati privatne i službene kraljevske funkcije.
29-godišnja brineta ima dobro iskustvo u organiziranju kraljevskih zabava; prošle je godine pomogla svojoj sestri Kate i princu Williamu da organiziraju svadbenu večeru za 300 uzvanika. Ako dobije posao, Pippa bi mogla zaraditi godišnju plaću od 26.000 funti uz beneficije. Oglas za posao event koordinatora objavljen je na kraljevskoj web stranici.

Posao uključuje upravljanje, planiranje i koordinaciju službenih i privatnih kraljevskih događanja u Velikoj Britaniji te u posebnim prigodama i u inozemstvu. Očekuje se da uposlenik radi 40 sati tjedno, a uspješan kandidat bit će dostupan za večernjim prijeme, večere te državne i privatne domjenke.

Mnogi promatrači vjeruju da bi Pippi koristilo da prihvati službenu ulogu u palači, budući da se opire intenzivno promovirati svoju knjigu zbog straha od optužbi da iskorištava položaj svoje sestre. Prilikom njezinog nedavnog posjeta New Yorku, sve su vodeće TV kuće, uključujući i Oprah Winfrey, tražili njezin nastup, ali je Pippa odbila sve upite.