SMATRA SE DOBRIM OCEM

'Milanu ne pada na pamet da se odrekne sina'

16.10.2012 u 11:19

Bionic
Reading

Premda više nije u vezi sa Severinom, Milan Popović namjerava i dalje ispunjavati očinske dužnosti, za Blic Online otkriva blizak prijatelj kralja bakra

Prema pisanju srpskoga Blica, sve osobe bliske Milanu Popoviću znaju kako Milan nikada ne bi dopustio da njegovom sinu Aleksandru nešto nedostaje te da se jako živcira kada ga se predstavlja kao lošeg i nemarnog oca.

Za malenog Aleksandra, kako navodi Blic Online, stalno pita i Milanova obitelj, majka i brat iz Grčke, a izvor otkriva i da srpski biznismen smatra kako njegov sin ima pravu njegu te da dobiva veliku ljubav od svoje majke.

Premda su neki navodili kako je Severina nakon prekida veze s Milanom bila jako povrijeđena i iscrpljena, Milanov prijatelj tvrdi kako je sukob karaktera doveo do okončanja velike ljubavi te da se eventualna krivnja treba podijeliti jer su i Milan i Severina imali principe od kojih nisu htjeli odustati tijekom zajedničkog života, a dolazak bebe samo je potaknuo stavljanje razlika u prvi plan.

'Točno je da Milan i Severina nisu zajedno, a nisu htjeli popustiti u svojim stavovima i zato su se razišli. Svađali su se i mirili, ali on ju nije zlostavljao i maltretirao ni fizički ni psihički. Što se tiče feng shuija, to je Milanov stil života i Severina je to znala od početka veze i bilo je logično da on neće odstupiti od toga', otkriva izvor za Blic Online.