NAKON DEVET GODINA BRAKA

Rastaje se i Russell Crowe

15.10.2012 u 07:01

Bionic
Reading

U duhu ovogodišnjih prekida i razvoda na listu uskoro slobodnih upisat će se i glumac Russell Crowe koji se rastaje od supruge Danielle nakon devet godina braka

Prema pisanju australskog medija Sydney Morning Heralda, razlog raspada braka Russella Crowea i Danielle Spencer leži u njegovom pretrpanom rasporedu zbog kojeg je često odvojen od obitelji. Glumac navodno više i ne živi sa suprugom od koje se rastao u prijateljskim odnosima.

O njegovom pretrpanom rasporedu svjedoči i činjenica da će u sljedećih godinu dana svjetlo dana ugledati čak šest filmova koje je snimao, 'Man with the Iron Fists', 'Les Miserables', 'Broken City', 'Man of Steel', 'Noah' i 'Winter’s Tale'.

Par se vjenčao 2003. godine u kapelici na njegovom ranču nakon čega su se preselili u šest milijuna funti vrijednu vilu u otmjenom predgrađu Rose Bay u Sydneyju.

Njihov je brak u medijima uvijek karakteriziran kao stabilan i miran. Zato su se fanovi još više začudili kad je Danielle nedavno snimljena u kasnim noćnim satima u društvu Damiana Whitewooda, svog plesnog partnera u jednom TV showu. Russell je demantirao glasine o preljubu.

Glumac s pjevačicom ima dvoje djece, sinove Charlesa (8) i Tennysona (6).