'SAMO JE ŽELIO DIJETE'

Prijatelj Milana Popovića objašnjava njegove postupke

Bionic
Reading

Do medija su stigle nove informacije o razlozima slavnog prekida: 'Čudio sam mu se kada je krenuo u tu vezu, nakon toliko godina odbijanja da uđe u ozbiljan odnos. Želio je dijete, ali se pitam je li iskreno želio i ozbiljnu i ozakonjenu vezu'

Nakon šokantne vijesti o prekidu veze Severine i Milana Popovića, ona je za Gloriju iznijela svoju stranu priče potvrdivši da više nisu zajedno i da s ih razdvojile prevelike razlike u karakterima.

Nagađanja o problemima u vezi krenula su od trenutka kad je Severina krstila dijete bez prisutnosti oca.

'Svećenik mi je objasnio da ako se otac ne javlja, ako nije vidio dijete dva mjeseca, a bio je u više navrata obaviješten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna štićenica djeteta mora taj čin obaviti sama. Obavijestila sam ga u više navrata, a o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gdje će dijete biti kršteno. Vjerujem da je sigurno imao dobar razlog zašto nije došao, da je nešto bilo važnije od toga jer bi sigurno došao. Kao majci, žao mi je što ga nije vidio, ali drago mi je da Aleksandar ima tako plemenitog oca koji pomaže drugima', rekla je Severina aludirajući na činjenicu da Milan, iako dva mjeseca nije vidio svoje dijete, istodobno donira inkubatore i krevetiće za tuđu djecu.

Sve to još više začuđuje ako se zna da je upravo Milan snažno želio dijete. 'Od prvog dana inzistirao je da imamo dijete, što je neobično za muškarca', objasnila je Severina.

Milan je, navodno, po pisanju tabloida, nakon vijesti o krštenju sina u Katoličkoj crkvi, otišao u Vršac i osamio se. Sad se u Slobodnoj Dalmaciji oglasio i Milanov bliski prijatelj nudeći obašnjenje njegovih postupaka.

'Nije on takav, osamljen i zamišljen, otkako se Aleksandar krstio u Rijeci. Već nekoliko mjeseci primjećujem ga i susrećem takvoga. Čujem da ima neke probleme na poslu, ali o tome ne razgovaram s njim, a i on ništa ne govori. Niti mediji ništa o tome ne pišu, ali zato pune stupce o njegovim problemima sa Severinom. Čudio sam mu se kada je krenuo u tu vezu, nakon toliko godina odbijanja da uđe u ozbiljan odnos. Želio je dijete, ali se pitam je li iskreno želio i ozbiljnu i ozakonjenu vezu. Možda su i on i Severina samo željeli dijete i ništa više', izjavio je poduzetnikov prijatelj.