Estrada ROBERT PROSINEČKI:

'Severinin Milan je papak!'

  • Autor: tportal.hr
  • 12.10.2012 15:16:28
  • 12.10.2012 13:58:22

Robert Prosinečki raspričao se o utakmici s Makedonijom, a uhvatio se i druge najvažnije teme u Hrvatskoj - prekidu Severine i Milana

'Ne volim se Štimcu miješati u bilo što. Kako on odluči, to će tako biti. Sad, bi li igrao da sam ja izbornik ili trener, to ne znam. Sigurno znam samo to da Sammir u ove četiri godine, koliko je već ovdje, nije napravio toliko da igra od prve minute', iskren je jutros bio Robert Prosinečki gostujući u Doručku na Totalnom FM-u.

Usput je prognozirao rezultat večerašnjeg nastupa reprezentacije u Makedoniji. Zaključio je da će utakmica biti teška, ali da će Hrvatska pobijediti, igrao Sammir ili ne. Proslavljeni nogometaš gostovao je u rubrici 'Tajni gost' pa je domaćin showa Saša Lozar pripremio pitanja za intervju, a da nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije.

Tako smo saznali da Robert Prosinečki smatra da je Severinin Milan pravi 'papak' jer se brak navodno raspao zato što nije trpio plač malog Aleksandra Ivana: 'Ako je istina, onda je to stvarno katastrofa', rekao je Prosinečki.

192786,166591,157499,150700

Doznali smo i da ni pod kojim okolnostima ne bi prevario svoju suprugu. Na Sašino pitanje: 'S kojom bi se svjetskom zvijezdom malo 'pohvatao', a da nitko ne sazna?' Robert je odgovorio da, bez obzira što su mnoge od njih jako lijepe, to svojoj ženi ne bi nikada napravio.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više