BOGAT LJUBAVNI ŽIVOT

Procurili šokantni detalji seksualnog života slavne glumice

12.10.2012 u 09:41

Bionic
Reading

Sedam muževa, osam brakova i – tko zna koliko još prolaznih avantura. Elizabeth Taylor bila je fatalna za mnoge, a u novoj biografiji dovode je u vezu s dvojicom američkih predsjednika, Ronaldom Reaganom i Johnom F. Kennedyjem

Za damu koja se osam puta udavala (s tim da je jedan suprug dobio dva mandata), stvarno se ne može reći da je oskudijevala muškarcima. No, kao na licitaciji, javljaju se nova i nova imena – ne samo da se spekulira o svakom partneru s kojim se fatalna ljepotica ljubičastih očiju pojavila na velikom platnu, nego je sada povezuju i s bivšim američkim predsjednicima Ronaldom Reaganom i Johnom Kennedyjem.

Jedna od tih veza realizirala se u vrijeme dok je slavna dječja glumica bila tinejdžerica, dok je u drugu bio uključen seks u troje.

Nova, eksplozivna i neautorizirana biografija 'Elizabeth Taylor: Ništa kao dama' (Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame) autora Danfortha Princea i Darwina Pottera istražuje bogati ljubavni život holivudske dive.

Prema navodima u knjizi koje prenosi Daily Mail, glumica se navodno povjerila prijateljici da ju je Reagan zaveo u svojoj vili u Hollywoodu. 'Tretirao me kao odraslu osobu i to me osvojilo', priznala je Taylor. 'Sjedili smo na kauču i bilo je očito što želi, ali bio je neodlučan da učini prvi korak. Pa sam ja krenula u napad. Nakon ozbiljnog klinča na kauču, završili smo u spavaćoj sobi.'

Autori tvrde da je Reagan (rođen 1911) tada imao 36 godina. Iz toga je lako zaključiti da se to zbilo 1947, kada je Liz imala 15 godina.

Nova biografija također donosi priču o kupanju bez odjeće u bazenu Johna Kennedyja, kada se glumici i predsjedniku u razmjeni strasti pridružio i glumac Robert Stack.

Nabrajajući dosad nepoznate ljubavnike, autori navode Petera Lawforda, Errola Flynna, Tonyja Curtisa, Paula Newmana i Franka Sinatru, dok za ovu posljednju vezu tvrde da je bila najozbiljnija.

Nasljednici velike glumice dosad se nisu očitovali o novoj biografiji.