TORI SPELLING:

'Prošla sam put do pakla i natrag'

11.10.2012 u 22:12

Bionic
Reading

Glumica i zvijezda reality šoua imala je problematičnu četvrtu trudnoću, te je u nekoliko navrata strahovala da će umrijeti

Kad je Tori Spelling bila u 20. tjednu trudnoće s četvrtim djetetom, liječnici su joj dijagnosticirali placentu previju ili predležeću posteljicu, stanje opasno zbog učestalog unutarnjeg krvarenja. Šanse da iznese trudnoću do kraja bez problema smanjile su se činjenicom da je zanijela samo mjesec dana nakon rođenja trećeg djeteta te da je imala tri carska reza. Liječnici su joj čak predlagali da pobaci jer su procijenili da joj je život u opasnosti.

Glumica i zvijezdareality šoua provela je deset tjedana u bolnici te ostatak trudnoće na strogom mirovanju, brinući se sve vrijeme da može umrijeti i ostaviti iza sebe brojnu obitelj. U intervjuu za čsopis Us Weekly otkrila je kako se osjećala:
'Samo se sjećam kako mi je kroz glavu stalno prolazilo da imam troje djece, koja su još premala da izgube mamu. Liam (5), Stella (4) i jednogodišnja Hattie jedva bi me se sjećali', povjerila je svoje bojazni 39-godišnjakinja koja je šest godina u braku s Deanom McDermottom

Nakon devet velikih krvarenja u trudnoći i jedne hitne intervencije kad je hospitalizirana zbog velikih bolova, glumica je ipak dočekala dječaka kojeg su nazvali Finn Davey. Samo tri tjedna nakon toga ponovno je završila u bolnici zbog pucanja šavova nakon carskog reza.

Konačno se oporavila te je rekla kako 'ona i njena beba imaju posebnu vezu jer su zajedno prošli put do pakla i natrag'.