TURBULENCIJE NA ESTRADI

Koji vas je zvjezdani prekid najviše šokirao?

11.10.2012 u 16:40

Bionic
Reading

Ovoga tjedna prolomili su se u javnosti šok i nevjerica nakon saznanja da su čak četiri zvjezdana para doživjela ljubavni brodolom

Velika lavina prekida i razvoda počela se događati nakon početnog odrona kada se počelo nagađati da je kraj zajedničkog života došao za Nives i Dinu Drpića koncem prošlog tjedna, što je sada jučerašnja vijest.

'Dino će uvijek biti ljubav mog života, kako god mi završili. Iskreno, za naše krucijalne probleme nismo bili krivi ni on ni ja. Neke su nas druge osobe dovele do toga. Dinina je jedina mana to što je bio previše dobar i što je uvijek gledao kako da ugodi svakomu i bio budala za sebe. Ali ne želim govoriti o tome niti iznositi detalje. Oni koji trebaju, znaju o čemu govorim', rekla je u šiframa Nives za Story.

Ljubavno-brodolomni niz se nastavio s hrvatskom Brangelinom - Jelenom i Jankom Popovićem - Volarićem koji su objavili kako ovoga puta zaista više ne žive na istoj adresi. Ovoga puta nisu u pitanju majstori koji su ih istjerali van kuće, nego nesuglasice koje nisu mogli prebroditi.

'Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za razvod, za koje ste pitali, nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju', rekla je Jelena za Story. Više o toj temi Jelena nije željela razgovarati niti je objasnila ima li šanse za njihovo pomirenje.

Lavina je dobila ogromne razmjere nakon što smo doznali da nakon skoro tri godine ljubavi svatko svojim putem kroče i Daniela Trbović i Oliver Frljić.

'Da, istina je, prekinuli smo, a tu odluku nismo donijeli preko noći. Oboje smo odrasli ljudi, bili smo zajedno dok nam je bilo lijepo i dobro, a sad smo odlučili poći svatko svojim putem', otkrila je za Gloriju Daniela Trbović

Ponajveći šok prouzročila je vijest da se osam mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra razilaze Severina i Milan. Isprva su to bila samo nagađanja koja su najprije publicirali srpski mediji koje je Milan odlučno demantirao, no na koncu sve je ispalo istinito. Severina i Milan priznali su kapitulaciju svoje veze.

'Istina je, nismo više zajedno', rekla je Severina za Gloriju, objasnivši potom zašto se nije odmah po 'pucanju' obratila medijima, već im je dopustila da razglabaju o vezi: 'Morala sam o svemu vrlo dobro razmisliti, ponajprije zbog našeg sina. Moja odluka je dugo u meni sazrijevala.'

Što se tiče razloga prekida, Severina je bila konkretna. 'Amerikanci bi rekli, 'neslaganje karaktera', kao osobe smo previše različiti. Trudili smo se sve to uskladiti, ali očito nije išlo.'

Najveća potvrda da nešto ne štima u njihovoj vezi bila je kad je Severina krstila sina bez njegova oca.

'Obavijestila sam ga u više navrata, a o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gdje će dijete biti kršteno. Vjerujem da je sigurno imao dobar razlog zašto nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao', dodala je.

Višebrojna kapitulacija celebrity veza otvorila je listopad. Astrolozi kažu da je za ovaj kaos kriv Saturn u Vagi koji je trajao do 5. listopada te je stvarao probleme u odnosima. Saturn nas usmjerava na zrelu ljubav, na integraciju drugog i puno važnijeg djela nas samih. Sada je Saturn u Škorpionu, što će nekome donijeti olakšanje, a nekome... (čitajte sutra na tportalu).

U stavu pozor gledamo hoće li se nastaviti ovaj brodolomni niz.