DRAMATIČAN PREKID

Majoli prekinula s Popovićem jer je dobio dijete s drugom?

10.10.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Šuška se kako je razlog prekida šestomjesečne veze Ive Majoli i Denisa Popovića dijete koje je on dobio s Amerikankom kubanskog porijekla

Ako je vjerovati pisanju Storyja, Iva Majoli i Denis Popović potkraj rujna su okončali svoju vezu, a Story navodi kako je razlog tomu što je 41-godišnji poduzetnik, navodno, nedavno dobio dijete s Amerikankom kubanskog podrijetla, s kojom je imao kratku romansu prije devet mjeseci.

Dakle, to se događalo samo dva mjeseca prije nego što je počeo ljubavnu priču s Ivom Majoli. 'Moji životni prioriteti su moja kći Mija i izbornička funkcija Fed Cup reprezentacije. Svoje privatne stvari ne želim komentirati', rekla je za Story slavna tenisačica čija je ljubav s Denisom trajala tek šest mjeseci.

Nakon raskida ipak ne tuguje, već uživa u singl statusu. Ovih je dana viđena kako uživa s muškarcem za kojeg tvrdi da joj je prijatelj. 'To je moj stari prijatelj iz Opatije. Naša veza traje već 25 godina i često odigramo partiju tenisa', rekla je za Story Iva koja je s njim viđena u Saxu, Hemingwayju te na ručku u centru grada.