Estrada NOVA LJUBAV

Anamarija Asanović u vezi s košarkašem

24-godišnja Anamarija Asanović, osim što je završila kolekciju za Cro A Porter, ima novu ljubav, a riječ je o godinu dana starijem košarkašu

Zgodnoj dizajnerici Anamariji Asanović, čini se, sreća se smješi. Osim što joj na poslovnom planu sve polazi za rukom, i u ljubavi joj cvatu ruže. Kako piše Gloria, 24-godišnja kći Aljoše Asanovića ponovno ljubi, a ovoga puta je riječ o košarkašu francuskog Le Portela Zvonku Buljanu.

Njezin sugrađanin je samo godinu dana stariji od nje i visok je čak 206 centimetara, pa ne sumnjamo kako se dizajnerica našla u čvrstom zagrljaju.

Mladi košarkaš Anamariji je velika podrška, posebno sada kada je ozlijedila ligamente, no unatoč tome je uspjela završiti kolekciju do kraja koju će u petak, 19. listopada, predstaviti na Cro A Porteru.

'Istina je, u vezi smo, ali više od toga ne bih željela komentirati', izjavila je Anamarija, potvrdivši i kako Zvonka već dugo poznaje. Daljina ih trenutno zbog poslovnih obaveza često razdvaja, ali Anamarija slobodne trenutke koristi za posjete Francuskoj.
208351,207575,202605,189112
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više