CRVENA PERIKA NA GLAVI

Petra Sanader glumi u parodiji Terminatora

09.10.2012 u 07:05

Bionic
Reading

Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, tijekom ljeta glumila je na Manhattanu u predstavi 'Terminator Too; Judgement Play', a koja je rađena po uzoru na poznati film Arnolda Schwarzeneggera s početka 90-ih

Predstava je zapravo parodija na popularni film izvodila se od 23. srpnja do 11. kolovoza ove godine u prostoru kluba Santos Party House smještenog u dijelu New Yorka gdje se prikazuju predstave off-Broadwaya.

'Ne, predstava se ne igra više kod nas, odlaze u Los Angeles', potvrđeno je Večernjem listu u Santos Party Houseu u ulici Lafayette u New Yorku. Petra Sanader će u istoj predstavi nastupiti 10. i 17. studenoga ove godine u The Viper Roomu, noćnom klubu smještenom na poznatom Sunset Boulevardu u Los Angelesu.

Ime glumice Petre Sanader spominje se i u kazališnim kritikama o predstavi 'Judgement Play' objavljenima na kazališnim portalima poput Theater Manije koji pišu da je predstava zanimljiva i zabavna, a posebnost je to što se iz publike na svakoj predstavi izabere osoba koja igra naslovnu ulogu Terminatora.

Predstavu je napisao Jim Cunningham koji je pisao i za poznatu animiranu seriju 'South Park', a originalnu glazbu posebno za ovaj kazališni komad skladao je Peter Sheik. U klubovima Santos Party House i The Viper Room nisu mogli potvrditikolika je financijska zarada od predstave u kojoj glumi i Petra Sanader,ali sigurni su da to nisu iznosi od kojih se može preživjeti u New Yorkuili Los Angelesu. Takve predstave, koje nemaju skupu produkciju i aktere najčešće su odskočna daska za mlade glumce i šansa da ih primijete producenti i redatelji.