ZBOG KRIZE

Kate Hudson stegnula remen

08.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Čini se da je ekonomska kriza zahvatila i sam vrh holivudske kreme. Glumica Kate Hudson otkrila je da osjeća pritisak zbog krize i da će manje potrošiti na božićne darove

Iako još uvijek kupuje božićne darove, Kate Hudson rekla je da i na nju utječe recesija i osjeća pritisak da treba manje trošiti.

'Mislim da su ovo vrlo čudna vremena i da svi to osjećamo', rekla je Kate.

Umjesto za skupe poklone, 29-godišnja glumica je rekla da se njezina obitelj ove godine odlučila za ručno rađene darove koji su ujedno i puno intimniji.

Kao i svake godine, Hudson će blagdane provesti u planinama u Koloradu sa svojim četverogodišnjim sinom Ryderom. Glumica je otkrila i da je njezin sin prošle godine imao prvi sat skijanja, i to na stazi na kojoj je i ona naučila skijati.

'Stajala sam na skijama i vidjela ga kako se spušta niz padinu. Počela sam plakati, ali ne zbog brige, već zbog nostalgije. Odrasla sam na skijama i kada sam vidjela svoga sina kako skija jednostavno sam počela plakati. Prepoznala sam u njemu samopouzdanje i slobodu koju osjećaš kada počneš raditi takve stvari', rekla je Hudson, dodajući da će Ryder i ove godine htjeti skijati.

Već ima i svu opremu, kacigu i gumu na skijama koja će ga usporavati da ipak ne bi išao prebrzo.