TRAUME IZ DJETINJSTVA

Mena Suvari bila je žrtva nasilja

08.10.2012 u 15:53

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Vrtlog života' srednjoškolskih dana uglavnom se i sjeća po lošemu: zbog nasilnih kolega često je bježala iz škole

Glumica Mena Suvari, nevinost je, kaže, izgubila s 'gubitnikom'. Atraktivna plavuša priznaje da joj to prvo seksualno iskustvo nije bilo ugodno, štoviše uspoređuje ga s katastrofom.

'Imala sam 15 godina i nisam znala što činim. Zbog te traume izgubila sam samopouzdanje koje, kasnije, nisam uspjela izgraditi ni ulogama u filmovima. Oporavila sam se nakon što sam našla dobrog dečka koji me je pazio i ukazivao mi na moje kvalitete', kazala je 33-godišnjakinja koja iza sebe ima dva razvoda.

Osim tog nesretnog iskustva, srednjoškolskih dana uglavnom se i sjeća po lošemu. Naime, bila je žrtva maltretiranja svojih kolega pa je zbog toga bježala iz škole, a nije se odazvala ni pozivu za maturalnu večer.

'Mama mi je uvijek govorila da budem ono što jesam i da se ne pretvaram. Poslušala sam je i bila sam drugačija. Zbog toga me nitko nije pozvao na ples, niti su me htjeli primiti u navijačice. Ipak, uz maminu podršku zbog toga nisam plakala. Bila sam svoja, posebna i drugačija, a to nastojim ostati i danas', zaključila je glumica.