JADA PINKETT SMITH:

'Mislila sam da nikad neću doživjeti 40 godina'

08.10.2012 u 15:40

Bionic
Reading

Glumica je odrasla u opasnoj četvrti s mamom ovisnicom i gledajući razbojstva i ovisnike na ulici bila je uvjerena kako će umrijeti nakon 20. godine

Jada Pinkett Smith iznenađena je što je doživjela 40 godina jer je bila uvjerena kako će umrijeti do 21. godine. Glumica koja je udata za Willa Smitha odrasla je u kvartu u kojem je bilo dosta narkomana i kriminalaca i zbog takvog okruženja je bila uvjerena kako će umrijeti jako mlada.

'Da sam morala odgajati svoju djecu u takvoj četvrti, poludjela bih. Sjećam se kako sam bila uplašena svaki put kad sam išla u školu jer sam se bojala pucanja po ulicama, razmišljala sam o tome hoće li se moja mama danas predozirati, takve brige su me mučile kad sam imala 11 godina', ispričala je Jada.

Također, otkrila je da ju više ne uzrujavaju česte glasine o razvodu od holivudske zvijezde Willa Smitha, s kojim je u braku već 15 godina i s kojim ima dvoje djece, sina Jadena i kćer Willow. 'Takve glasine pojave se redovito dvaput godišnje, pa se više ne trudim oko reakcija', tvrdi lijepa glumica.