Estrada NOSE SE BRADE

Jesu li naši glumci muževni kao Sulejman?

Jeste li razmišljali o tome tko bi od naših glumica, kad bi se ukazala prilika, mogao zamijeniti Halita Ergença u ulozi Sulejmana Veličanstvenog? Možda glumci Duško Modrinić, Leon Lučev, Goran Bogdan i Damir Markovina? Po muževnoj bradi, svakako

'Ne bi mi bio problem glumiti Sulejmana jer sam odmalena bio oduševljen povijesnim osobama', rekao je glumac Duško Modrinić za 24sata. Rekao je i da prati seriju te je oduševljen raskošnim kostimima i scenografijom.

Njegov kolega Goran Bogdan bradu je pustio kako bi izgledao ozbiljnije, na što ga je 'natjerao' redatelj Pascal Rambert zbog predstave 'Zatvaranje ljubavi'. Kaže da njegov imidž diktiraju uloge, ali bi rado glumio nekog velikana poput Sulejmana.

'Bradu inače baš ne nosim, a da mi izraste poduža brada, treba mi nekoliko dana', hvalio se Goran.

Poklonik muževnog izgleda je i Damir Markovina (39). Osim brade, voli puštati brkove i zulufe. 'Ne stignem gledati baš svaku epizodu jer u to vrijeme često imam predstavu. A za bradu mi inspiracija nije došla zbog Sulejmana, iako se tako poklopilo, nego zbog predstave ‘Medeja’', kazao je Damir. Dodaje da je otkrio da mu je s bradom lakše jer može pola sata dulje spavati kad se ujutro ne mora brijati. Markovini se brada s godinama promijenila pa mu je već prosijeda. Iako izgleda starije, to mu, kaže za 24sata, nimalo ne smeta.

O Halitovoj bradi na setu brine tim koji je svaki dan skraćuje, mijenja joj boju i dodaje sijede vlasi kako bi je postarao. Halit se nedavno u intervjuu našalio da mu je brada sve duža, a tjeme ćelavije, pa je sretan što na glavi ima turban da se to ne vidi.

217679 ,217807 ,217812,216364
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više