tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+6
Pula
+13
Rijeka
+7
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+12

'SKINUT ĆU SE OPET'

Antonija Blaće obnažena bez fotošopa

Magazin Story u svom je ružičastom izdanju, posvećenom borbi protiv raka dojke, objavio provokativne fotografije Antonije Blaće

Datum objave:
6.10.2012 11:11

Zadnja izmjena:
6.10.2012 12:38

Uspostavilo se da uzrok provokativnosti nije činjenica da je voditeljica obnažena, već to što fotografije nisu 'fotoshopirane'. I tri dana nakon objave, gola i nasmiješena Antonija Blaće pravi je hit na društvenim mrežama, a najpozitivnije reakcije izazvala je upravo Antonijina odluka da, obraćajući se 'pravim' ženama, ne želi obrađivati fotografije

Antonija je kao zaštitno lice i voditeljica na Narodnom radiju postala ambasadorica humanitarne akcije 'Želim svijet uz tebe' koju je časopis Story organizirao u suradnji s Udrugom 'Sve za nju' i tvrtkom Avon. Ova hvalevrijedna akcija kroz čitav mjesec lipanj promovira važnost ranog otkrivanja ove zloćudne bolesti. Antonijina odluka da se na ovako neobičan način pridruži akciji bila je vrlo osobne prirode: 'Baka mi je umrla od raka dojke, borila se pet godina, ali, nažalost, u fazi kad ga je otkrila već je bilo kasno! Zato znam da je rano otkrivanje ove bolesti presudno', rekla je Antonija ovim povodom.

'Što se slika tiče, može netko reći: 'Kako će tvoja gola slika pomoći, što se ona ima slikati, neš' ti nje!?' Ovakva ili onakva, ova slika je toliko puta podijeljena, Bogu hvala, i 'lajkana' da ako se jedna žena zbog slike pregleda na vrijeme, skinut ću se opet! Da sam htjela seksi slike, fotoshopirala bih ih!' objasnila je Blaće pozadinu ove neobične i hrabre odluke.

194368,153434 ,197281 ,193497

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr