NARUŠAVA MU UGLED

Je li moguće da se Kanye West srami Kim Kardashian?

05.10.2012 u 13:39

Bionic
Reading

Kanye West neće povesti svoju djevojku na pariški tjedan mode jer mu je neugodno zbog toga kako se ona odijeva te se boji da bi mu narušila ugled u dizajnerskim krugovima u kojima pokušava uspjeti

Zamršeni trokut između Kanyea Westa, Kim Kardashian i modnog svijeta još se više zakomplicirao. Nakon što je morala promijeniti svoju garderobu i prilagoditi se njegovoj viziji visoke mode i smršavjeti da bi se mogla pojaviti na tjednumode u New Yorku, Kanye West je zaključio da Kim Kardashian još nije dovoljno modno osviještena da bi je mogao povesti na pariški tjedan mode.

New York Daily News piše da je West najavio svoj dolazak na modne revije bez druge osobe, a da to istodobno nije rekao Kim. 'On misli da ona nije dobra za njegov ugled, ali joj ne želi povrijediti osjećaje', kaže izvor za Daily News.

Kanye West nema baš besprijekornu i zvjezdanu reputaciju u modnom svijetu. Nakon što se dosta dugo okušavao kao početnik, tek je prošle godine u Parizu predstavio dvije modne kolekcije. Ove je jeseni reper-dizajner odlučio preskočiti kolekcije za proljeće/ljeto 2013, iz čega se može zaključiti, piše Huffington Post, da je njegova karijera dizajnera već gotova.

Ali West još uvijek pazi na svoju reputaciju u modnoj industriji zbog koje je spreman ostaviti svoju djevojku kod kuće. Izvor Daily Newsa kaže da mu je neugodno zbog toga kako se Kim odijeva te da ga zbog nje modni svijet u Parizu ne bi ozbiljno shvatio.

Možda su to samo nagađanja i tračevi, no s obzirom na to koliko ozbiljno Kanye želi uspjeti u svijetu mode te koliko modni svijet mrzi Kim, ne bi bilo čudno da u svemu ima nešto istine.