BORBA S DEPRESIJOM

Nicole Kidman konačno progovorila o braku s Cruiseom

04.10.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Nicole Kidman opovrgnula je napise da je glumici Katie Holmes nudila savjete kada se razvodila od Toma Cruisea. 'Nikad nisam razgovarala s njom', rekla je Kidman koja je istaknula da ne žali zbog života sa slavnim glumcem od kojeg se razvela nakon 11 godina braka

Ranije su mediji baratali informacijama kako je Katie Holmes tajno nazivala bivšu Cruiseovu suprugu Nicole Kidman, kako bi je savjetovala u izlaznoj strategiji iz nesretnog braka. No u novom intervjuu zvijezda filma 'MoulinRouge' ističe kako nikada nije razgovarala sa 33-godišnjom Katie.

'Nikad nisam razgovarala s njom. Želim im svima svako dobro, ali nisam bila uključena ni u kakvu aktivnost', izjavila je Kidman za australski časopis Who.

Četrdesetpetogodišnja oskarovka je u razgovoru za Who prvi put progovorila o svojoj borbi protiv depresije od koje je patila nakon razvoda od Toma Cruisea. Priznala da je sa 23 godine bila premlada za brak sa zvijezdom 'Nemoguće misije' od koje se razvela nakon 11 godina braka, u kojem su usvojili dvoje djece.

Kidman je izjavila kako nije bila spremna za bračni život kada se za Toma Cruisea udala 1990. godine. 'Udala sam se jako brzo i jako mlada. Ali nisam požalila, jer sam dobila Bellu i Connora i imala fantastičan brak kroz dugo razdoblje', prenosi Daily Mail.

'Kada sam postala svjesna da moj brak nije uspio, pala sam jako duboko i morala sam pronalaziti svoj put kroz depresiju. Ali ne žalim zbog toga. To je sve dio odrastanja.'

Glumica, koja je sada u braku s country pjevačem Keithom Urbanom, s kojim ima dvoje djece, izjavila je kako je depresija također proizašla iz nemogućnosti da zatrudni s Tomom

Otkrila je kako je bila uvjerena da nikada neće imati vlastitu djecu nakon neuspješnih tretmana liječenja neplodnosti te nakon spontanih pobačaja i izvanmaternične trudnoće.
'Provela sam puno vremena razmišljajući o tome što se nikada neće dogoditi u mom životu i pokušavala to razumjeti i prihvatiti. Kada se to iznenada dogodilo, bilo je sjajno. Pokušavala sam i nisam uspijevala, nisam uspijevala, nisam uspijevala. Ne želim ići u detalje, ali sam prolazila kroz izvanmaterničnu trudnoću, spontane pobačaje, liječenja neplodnosti tretmane. Učinila sam sve da zatrudnim. Svaka žena koja je kroz ove uspone i padove prošla, zna da depresija dolazi u paketu.'

Kidman je rođenje svoje prve kćeri Sunday Rose koju je na svijet donijela u srpnju 2008. opisala kao čudo. Drugu kći, Faith, rodila je surogat-majka u prosincu prošle godine.

Nicole Kidman u srijedu je nastupila na konferenciji za novinare u New Yorku na kojoj je najavila svoj film 'Paperboy'.