tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+4
Pula
+16
Rijeka
+13
Zadar
+17
Split
+18
Dubrovnik
+17

'SVE ZA NJU'

Nina Badrić pozirala gola

Nina Badrić po uzoru na mnoge zvijezde dala je svoju potporu centru za psihološku pomoć ženama oboljelih od raka dojke

Datum objave:
3.10.2012 9:26

Zadnja izmjena:
3.10.2012 12:31

Vezane teme

Pjevačica Nina Badrić skinula se za naslovnicu Storyja i tako podržala centar za psihološku pomoć ženama oboljelih od raka dojke - Sve za nju.

'Potresle su me priče oboljelih žena, a te su žene ujedno postale moji uzori. Fasciniraju me njihova hrabrost i vjera. Svi mi svakodnevno zaboravljamo da je zdravlje sve što nam treba. Zdrav čovjek ima tisuće želja, bolestan samo jednu', rekla je popularna pjevačica.

'Iskreno, vjerojatno bih trebala biti pažljivija prema svom zdravlju, no posao kojim se bavim doveo me do mnogo neplaniranih situacija, poput pjevanja s temperaturom od 40 stupnjeva, snimanja spotova na minus 10... A vjerujem da stres ipak uzrokuje najviše bolesti', rekla je Nina koja pak više uživa u društvu supruga i prijatelja, a u budućnosti se vidi na Hvaru gdje uređuje stan.

Do tada Nina priprema i koncertnu turneju, a 26. listopada nastupa u beogradskoj Areni.

 

217874,216446,212408,213116

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr